Facebook Linkedin Google Plus Twitter

E-mail:info@uptime-it.ro  Tel:+40 756 082 508

Solutii IT oferite de profesionisti in domeniu

Servicii IT si Web-Design

 • Lista postari blog UpTime-IT Selectati o postare
 • Toate postarile
  Toate postarile Aici poti vedea toate postarile de pe blog.
 • Categorii
  Categorii Afiseaza lista categoriilor postarilor de pe blog.
 • Tags
  Tags Afiseaza lista tagurilor folosite in blog.
 • Bloggeri
  Bloggeri Cauta bloggerul tau favorit.
 • Echipa
  Echipa Cauta echipa ta favorita.
 • Autentificare
  Autentificare Login form

Cele mai eficiente strategii SEO in 2016

Posted by in data de in Web-Design
 • Dimensiune Font: Larger Smaller
 • Clickuri: 1045
 • 0 Comentarii
 • Aboneaza-te la aceasta postare
 • Printeaza

 

Promovarea unui business se bazeaza foarte mult pe crearea si promovarea unui brand prin strategii eficiente de SEO (Search Engine Optimization). In prezent, accesul la internet prin intermediul dispozitivelor mobile, definirea publicului tinta si campaniile inovative de branding se numara printre cele mai eficiente strategii de promovare.

Atentie, insa! O strategie necesita mult timp de implementare cu rezultate pe termen lung. Acest lucru poate insemna cateva luni, un an sau chiar mai mult, în functie de concurenta, serviciu si dificultatea cuvintelor cheie.

O buna pozitionare in rezultatele cautarilor va poate oferi oportunitatea de a atrage un mare procent din trafic catre site. Asadar, daca sunteti in cautarea unor strategii eficiente de SEO pentru optimizare Google in acest an, trebui sa aveti in vedere mai multe lucruri.

In primul rand, cele mai eficiente strategii SEO on site sau SEO off site se bazeaza pe obiective bine stabilite de la inceput, pentru actiuni proiectate pe termen lung si pe termen scurt. Daca obiectivul principal este unul de substanta, este bine sa stabiliti obiective mai usor de atins pe termen scurt care se vor transforma in mijloace pentru atingerea obiectivului pe termen lung.

In 2016 este crucial ca site-ul sa poate fi vizualizat corect si cu usurinta de pe orice dispozitiv mobile. Nu uitati de latura user-friendly/user-oriented, aspect care implica un site bine structurat, cu un design plăcut, continut relevant, informatii despre companie cat mai vizibile etc..

Desigur, toate aceste eforturi depuse nu vor avea rezultatele asteptate in lipsa unui proces continuu de monitorizare. Statisticile trebuie verificate periodic, in special performanta site-ului atat pe desktop cat si pe mobil, provenienta traficului, sursa back-link-urilor, paginile cu cele mai mari vizite, paginile mai putin vizitate. In baza datelor obtinute, strategia SEO va putea fi imbunatatita constant.

Atentie si la cautarile conversationale, respectiv acel continut care ofera raspuns direct la intrebari clar formulate pe motoarele de cautare - Cine? Ce? Cand? Cum? Unde? De ce?

Strategiile SEO de mai sus sunt cateva dintre cele la care vor apela expertii in 2016, pentru promovarea site-urilor. Exista insa si alte tactici, iar pentru a va bucura din plin de beneficiile unor strategii eficiente se recomanda sa apelati la companii specializate in furnizarea unor astfel de servicii.

 

0

Comentarii

 • Niciun comentariu. Fii primul care posteaza un comentariu!

Lasa un comentariu

Guest Miercuri, 22 Ianuarie 2020Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Detalii aici