Facebook Linkedin Google Plus Twitter

E-mail:info@uptime-it.ro  Tel:+40 756 082 508

Solutii IT oferite de profesionisti in domeniu

Servicii IT si Web-Design

 • Lista postari blog UpTime-IT Selectati o postare
 • Toate postarile
  Toate postarile Aici poti vedea toate postarile de pe blog.
 • Categorii
  Categorii Afiseaza lista categoriilor postarilor de pe blog.
 • Tags
  Tags Afiseaza lista tagurilor folosite in blog.
 • Bloggeri
  Bloggeri Cauta bloggerul tau favorit.
 • Echipa
  Echipa Cauta echipa ta favorita.
 • Autentificare
  Autentificare Login form

Vreau mai mult trafic pe site!

Posted by in data de in Web-Design
 • Dimensiune Font: Larger Smaller
 • Clickuri: 933
 • 0 Comentarii
 • Aboneaza-te la aceasta postare
 • Printeaza

 

Cam asa am putea rezuma dorintele puse la inceput de an in cazul marii majoritati a celor care au un business prezent si in mediul online. Dar in materialul de fata vrem sa fim cat mai expliciti si sa realizam un studiu de caz simplu si usor de inteles pentru cei care viseaza zi si noapte la cat mai multi vizitatori si un trafic in continua crestere.

Studiul nostru de caz se refera la - sa zicem – Dorin, care este un antreprenor la inceput de drum si doreste sa isi optimizeze pagina web a afacerii sale online, astfel incat aceasta sa fie accesata de cati mai multi clienti. Dorin nu este expert in SEO, dar si-a facut un website folosindu-se de Wordpress. Ce are de facut in continuare?

In primul rand, trebuie sa tina de cont de On Page SEO – optimizare pentru tot ce tine de continut, link-uri interne, navigare, densitate de cuvinte cheie, cadrul de pagina si orice imagini, clipuri video sau audio. Asadar, atentie la:

Formatarea corecta a URL-urilor - un URL SEO friendly ar trebui sa fie potrivit si descriptiv pentru o pagina, separat de liniute (“ –“) si sa nu fie plin de cuvinte cheie.

Titlurile potrivite – atentie la numarul de caracter (indicat sa il mentineti sub 70), caracterul sau informativ si atractiv si unicitatea lui (fiecare titlu trebuie sa fie unic si diferit pentru fiecare pagina in parte).

Descrieri pe alese - cu cat sunt mai interesante, cu atat mai multe click-uri vor atrage. O descriere buna trebuie sa aiba mai putin de 156 de caractere, sa nu fie plina de cuvinte cheie si sa fie descriptiva si interesanta.

Continutul nu se dubleaza – regula de baza ne spune ca tot continutul din posturi si pagini este unic, adica forma acestuia nu este gasita pe nici un alt site de pe internet.

Link-urile interne - pune link-uri spre pagini relevante, nu folosi mereu cuvinte cheie ca ancora insa incearca sa faci textul ancora prietenos atat pentru utilizatori, cat si pentru motoarele de cautare si nu ezita sa folosesti chiar si 3-4 link-uri interne, atat timp cat sunt relevante.

Desigur, Dorin ne-a multumit pentru toate aceste sfaturi utile pentru optimizarea SEO a website-ului sau si cresterea de trafic, insa a realizat ca treaba nu este atat de usoara pe cat suna si a decis sa apeleze la specialisti in domeniu. O decizie inteleapta, spunem noi! Acum, Dorin isi vede de bunul mers al afacerii sale si, cu putina rabdare si mult ajutor din partea celor care stiu ce fac, dorinta lui se va transforma in realitate.

 

0
Taguri: SEO site trafic Web

Comentarii

 • Niciun comentariu. Fii primul care posteaza un comentariu!

Lasa un comentariu

Guest Miercuri, 22 Ianuarie 2020Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Detalii aici