Facebook Linkedin Google Plus Twitter

E-mail:info@uptime-it.ro  Tel:+40 756 082 508

Platforme WEB (CMS)

CMS (Content Management System) inseammna Sistem de Administrare a Continutului sau mai bine zis un sistem software utilizat pentru gestionarea cât mai automatizata a continutului unui site web. Scopul uni astfel de program este acela de a reduce sau chiar elimina interventia programatorilor la editarea si administrarea unui website. 

CMS-ul faciliteaza organizarea, controlul si publicarea de articole, pagini web, meniuri sau orice alt tip de continut, cum ar fi imagini si resurse multimedia.

De-a lungul timpului compania noastra a utilizat un CMS propriu sau unul din cele existente open-source unde programatorii nostri si-au adus contributia imbunatatind si personalizând aplicatia pentru clientii nostri. Cele mai utilizate CMS-uri pe care am dezvoltat site-uri in ultima perioada au fost Joomla si WordPress datorita facilitatilor de care dispune acum aceasta platforma.

Oferim suport si consultanta pentru toate site-urile executate de noi eliminând astfel problemele ce ar putea apare pe parcursul sau dupa dezvoltarea site-ului.Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Detalii aici