Facebook Linkedin Google Plus Twitter

E-mail:info@uptime-it.ro  Tel:+40 756 082 508

Reparatii calculatoare

Servicii de reparatii calculatoare si periferice atat pentru companii cat si persoane fizice. Acest lucru se poate realiza atat in service-ul nostru cat si la sediul clientului (in Bucuresti sau in apropiere). La cerere, asiguram pe baza de contract, servicii de intretinere, mentenanta si reparatii de calculatoare si alte echipamente informatice.

UpTime-IT ofera servicii adaptate nevoilor si bugetului dumneavoastra. Puteti opta pentru un abonament sau interventie la cerere. Pretul abonamentului poate varia in functie de numarul de calculatoare, timpul maxim de raspuns la solicitare si timpul maxim de interventie. Pentru a alegerea celui mai avantajos pachet de servicii, initial vom efectua o analiza prin care vom determina nevoile dumneavoastra in materie de IT. In urma acesteia, vi se va recomanda un abonament personalizat.

Serviciile noastre constau in acordarea de suport tehnic de specialitate pe baza solicitarilor dumneavoastra. Remedierea incidentelor se poate face, in functie de caracteristicile acestora, remote (la distanta), telefonic sau prin deplasarea in locatia clientului.
Service-ul nostru de calculatoare se ocupa de:
· software: reinstalare sistem operare (windows & linux), instalare/dezinstalare programe, asistenta software, optimizari, devirusari, defragmentari HDD etc
· hardware: prelungirea duratei de functionare a echipamentelor (imprimante, statii de lucru, servere, telefoane s.a.) prin monitorizarea periodica a acestora si asigurarea functionarii acestora la parametrii optimi. In cazul defectiunilor preluam echipamentul defect si il vom repara in service-ul nostru sau ale partenerilor. Pentru situatiile in care reparatia nu este posibila sau nu este indicata, tehnicienii nostri va pot acorda asistenta in achizitionarea unui echipament de schimb care sa corespunda cerintelor si bugetului dumneavoastra.Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Detalii aici