Facebook Linkedin Google Plus Twitter

E-mail:info@uptime-it.ro  Tel:+40 756 082 508

Web Design

solutii complete

Oferim solutii complete de creare site (magazin online, site prezentare, blog, forum, newsletter corporate, campanie online etc) si SEO, toate adaptate scopului si bugetului dumneavoastra.

Creare site, seo - UPTIME-ITFie ca esta vorba de un blog, forum, website, newsletter corporate, campanie online, identitate vizuala realizam la timp tot ce aveti nevoie pentru zona online a afacerii dumneavoastra. Echipa noastra este formata din personal calificat pentru creare site, web development si web design, fiind pregatita in orice clipa pentru implementarea solutiilor rapide prin folosirea softurilor CMS (content management system), precum sistemele WordPress, Joomla si nu numai.

Web development-ul si web design-ul modern, conforme cu cerintele trendului, sunt solutiile care stau la baza oricarei campanii de advertising si marketing pentru a atrage cat mai multi clienti si utilizatori. In zilele noastre este obligatoriu ca orice site nou creat sa fie optimizat pentru toate dispozitivele existente la ora actuala, in mod special cele mobile precum tabletele si smartphone-urile. De aceea ne asiguram ca fiecare site va fi echipat cu un web design responsive

Oferta noastra cuprinde si pachete de servicii SEO, pentru promovarea online. SEO cuprinde totalitatea tehnicilor prin care un web site este adus la o forma care sa-l propulseze cat mai sus in lista rezultatelor afisate de motoarele de cautare (GOOGLE, YAHOO, MSN, etc), pentru diferite cuvinte cheie. Practic, simpla existenta a unui web site nu inseamna nimic, daca site-ul respectiv nu este vizibil pe internet, astfel incat sa atraga vizitatori cat mai multi, dintre care sa se detaseze clientii afacerii respective. In acest sens, tehnicienii nostri propun o abordare bazata pe rezultate, in procesul de obtinere a unei pozitionari cat mai inalte in motoarele de cautare pentru site-ul clientului nostru. Metodele noastre de optimizare pentru motoarele de cautare ( SEO ) sunt diverse, alese in functie de unicitatea si specificul fiecarei afaceri in parte si cu rezultate foarte bune pe domeniul site-ului web implicat

Pachetul de servicii SEO pe care noi il propunem, se refera la urmarirea catorva pasi esentiali: SEO, optimizare motoare de cautare - UPTIME IT

PASUL 1  Analiza: Analizarea cuvintelor cheie, Analiza site-ului, Analiza site-urilor concurente

PASUL 2  Optimizarea On-site: Tag-ul (title), Meta tag-urile, >Alt tag-uri pe imagini, Formatarea textului (headinguri, bold, italic), Validarea HTML / Cod scris fara erori, Crearea sitemap-ului

PASUL 3  Continutul Optimizat

PASUL 4  Linking: Internal links, Link-uri externe, Inbound links (IBL)

PASUL 5  Inscriere: Inscriere in motoare de cautare, Inscriere in directoare tematice

PASUL 6  Monitorizarea rezultatelorPortofoliu web-designIdentitate vizuala

Doriti sa aveti o marca care sa va reprezinte? Acum puteti beneficia de un mix de servicii de design la un raport calitate/pret exceptional!

Echipa noastra de design va lucra impreuna cu dumneavoastra pentru a va oferi urmatoarele servicii:

Creare concept sigla/logo
identitate vizuala - UPTIME-ITRealizarea logo-ului reprezinta primul pas spre crearea brandului companiei.Calitatea produselor si serviciilor, situarea in piata, felul in care compania vrea sa fie perceputa de cumparator - toate acestea trebuie sa fie transmise prin logo. Prin urmare, sa realizezi un logo nu e simplu si nu trebuie tratat cu superficialitate.

Echipa noastra va pune la dispozitie specialisti in design grafic si oameni de marketing, care stiu cat de esential e logo-ul in succesul unei afaceri.

Carti de vizita
Cartea de vizita spune despre dumneavoastra mai mult decat lasa sa se citeasca. O carte de vizita profesionista va inspira incredere si respect. Impreuna cu alte detalii legate de felul in care va promovati afacerea, cartea de vizita, pe langa datele esentiale, vorbeste despre prestigiu si calitate, despre seriozitate si putere.
Va garantam o imbinare armonioasa a componentelor (logo si date de contact) prin tema grafica care va reprezinta cel mai bine.

Design materiale promotionale
Promovarea brandului dumneavoastra nu trebuie sa fie costisitoare sau agresiva. Puteti sa va folositi de documentele cu care clientii sau partenerii dumneavoastra intra in contact pentru a ajunge la cat mai multi oameni si pentru a afirma valorile companiei. In acest sens va oferim servicii de personalizare a foii de antet si a semnaturilor pentru email, a mapelor care va vor insoti la intalnirile de afaceri si care vor contine documente pe care se poate distinge impecabil sigla.

Realizare semnaturi pentru email

Realizare foaie de antet adaptata identitatii brandului.

Creare concept grafic pentru mapa de prezentare.Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Detalii aici