Facebook Linkedin Google Plus Twitter

E-mail:info@uptime-it.ro  Tel:+40 756 082 508

Solutii Cloud | Uptime-IT

performanta & productivitate

Cloud-ul este o solutie de utilizare a resurselor informatice externe (servere, spatiu de stocare, aplicatii si servicii) prin intermediul Internetului.

Cloud computingul poate fi asemuit unei retele electrice la care te racordezi si platesti pe masura consumului propriu de energie electrica. Folosirea se face la cerere si in cantitati variabile, iar plata e pe masura consumului.

avantaje cloud

 Cloud Services

Solutii de productivitate usor de utilizat care simplifica accesul companiilor de toate dimensiunile la e-mail, documente importante, contacte si calendare din aproape orice locatie. Sustinut de facilitati puternice de securitate si de performanta, acestea combina productivitatea, colaborarea si instrumentele de comunicare, pentru a sprijini angajatii oriunde s-ar afla, pe aproape orice dispozitiv. Cu o varietate de optiuni de implementare la dispozitie, se poate continua sa se ruleze anumite aplicatii local, iar altele sa fie mutate in cloud, sau sa migreze integral in cloud.
Ca exemple de furnizori pentru astfel de servicii putem aminti: Microsoft (Office 365), Amazon (SES - Simple Email Service), Google

cloud services

Dupa o analiza a nevoilor dumneavoastra, echipa noastra va poate ajuta cu alegerea furnizorului dintre cei de sus sau altii si tipului de abonament de care aveti nevoie. Totodata asiguram implementarea si administrarea acestor servicii.Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Detalii aici