Facebook Linkedin Google Plus Twitter

E-mail:info@uptime-it.ro  Tel:+40 756 082 508

Oferim suport

on-site & remote

Uptime-IT ofera suport tehnic de specialitate: remote (la distanta), telefonic sau on-site (deplasare in locatia clientului), pentru rezolvarea rapida a problemelor

Indiferent de problema aparuta, prin utilizarea serviciului de suport, oferim raspunsuri prompte si informatii sau sfaturi relativ la utilizarea statiilor de lucru, a sistemelor de operare moderne, a aplicatiilor de birou sau a celor mai populare aplicatii folosite in fiecare zi de utilizatori.

support1

Oferim posibilitatea de sesizare in functie de stilul de comunicare preferat de fiecare angajat: online, mail, telefonic sau SMS. Toate aceste sesizari vor fi inregistrate intr-un sistem de gestiune a incidentelor care ajuta la:

    • Urmarirea parametrilor de calitate in livrarea serviciului
    • Identificarea rapida a situatiilor repetitive si oferirea de suport punctual imediat, prin folosirea unei baze de date de incidente frecvente si modalitatea de rezolvarea a acestora - Knowledge Base.
    • Identificarea incidentelor frecvente si aplicarea corectiilor majore care sa elimine cauzele acestoraAcest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Detalii aici